Thursday, July 31, 2008

Perasmian E-Hayat dan album Erry Putra

Hi all.just nak bagitau sikit.pada sabtu ni (2.08.08), dari pukul 2-4 petang,Erry akan berada si Taman Tasik Titiwangsa untuk perlancaran insuran E-hayat.dengar kata,Erry menjadi duta untuk insuran ni. :)
kalau nak tau dengan lebih lanjut lagi pasal insuran ni,boleh la datang esok.dengar kata,hanya bayar rm68 untuk setahun je.murah kan?dan dia cover untuk demam denggi,accident dan banyak lagi la.cara pemberian wang dia adalah melalui kad debit EON bank.senang kan?so,katakan la korang kena denggi (harap2 la tak terjadi ok) dan secara terus menerus,rm1000 akan masuk dalam debit kad korang.haa...kalau nak tau,kalau korang cari kawan untuk join E-hayat ni,korang akan dapat rm10 masuk dalam debit kad.kalau 2 org,rm30.3 org rm30 jgk.kalau 10 org,rm150.hehe..best kan?
so,kalau korang nak tau lagi,datang la sabtu ni.(esok) kat taman tasik titiwangsa!

3 comments:

baby said...

cth dmm denggi???
mcm perli baby je kak rissa....
terasa ni..
ahaksz..

Official Blog of Erry Putra said...

hehe..tak de la..
aritu dah di briefing dengan contoh denggi..so malas nak pk contoh lain..hehe

baby said...

hehee....perli AMIR la tuh...kne kne suspect denggi..wahaha..

kak rissa....baby dh siap artikel psl ery fc jmpe erry kat taman tasik titiwangsa....pics sumer ade..cme post sikit je...

nnt check la...ni web blog baby

http://baby-glamourgirlz.blogspot.com/