Friday, August 21, 2009

Selamat Menjalani Ibadah Puasa~


Assalamualikum.

Lama Erry tak update blog. Erry nak minta maaf kepada semua peminat sebab lepas je habis tour di Singapura, Erry dapat offer untuk berlakon dalam satu drama bersiri yang menjalani penggambaran sehingga beberapa hari sebelum raya. So erry agak busy sikit dan tak sempat nak update blog.

Kepada semua peminat dan penyokong kerjaya Erry Putra, Erry ucapkan ribuan terima kasih dan blog Erry dan pun mencapai Hits sebanyak 50,000 ribu orang dan erry ucapkan terima kasih kerana mengikuti perjalanan blog erry.

Sempena menyambut kedatangan bulan ramadhan erry nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua muslimin dan muslimat semoga anda diberkati dan dirahmati selalu okay~

10 comments:

nahsuri said...

Amin.Banyak adek dapat undangan berbuka puasa..???

uNie =] said...

salam abg erry..slamt berpuasa..hhehe

Official Blog of Erry Putra said...

tq tq

de_are_na said...

Selamat Berpuasa gak untuk abg Erry...

pat said...

hi abg erry,

i minat sgt kat u,lakonan u and everything pasal u...anyway,slamat berpuasa :)

-N e Y r A- said...

selamat berpuasa abg erry!

nana said...

selamat berpuasa erry! hari raya nanti, erry ade muncul dlm mane2 program ke? nanti i standby depan tv eh.. hehehehe

~ mizzAmy ~ said...

selamat berpuasa!!

Anonymous said...

salam ramadhan especially to Erry Putra. nnt bg kad raya k. duit raya skali. ehehhehe

Anonymous said...

slamat menyambut bulan ramadhan utk abg erry....and you're pic were so cute...