Saturday, February 23, 2008

drama terbaru 'Mak andam terlampau'

Hello semua....lama tak update cerita baru pasal Erry Putra ni.skarang ni Erry Putra bz shooting cerita baru,Mak Andam Terlampau.hehe..tajuk dia semacam kan? :D tapi cerita dia best!saye dah bace script dia tadi and boleh tahan la cerita dia.mungkin kat RTM nanti.so korang sume tgk la siaran tv byk2 :D.



dalam cerita ni,watak Erry Putra lain sangat.kalau nak tau ape lain dia,haa...kena la tengok.ape2 nanti akan di updatekan tarikh dan masa bila cerita tu akan di tayangkan.dan di siaran berapa.



sini ada bebrapa gambar di set tadiii. :D










11 comments:

haryati_xanseviera said...

pakai cekak waaa.. kalu tak kalerful bleh la jadi pemain bola sepak, ni mmg stok corak bunge2 punyer.. mmg dasat oo.. kiter yg awek ni pon takder satu waaa...XD

adakah cam best cam citer teruna apatah tak ingat.. kiter nantikan!:D

Official Blog of Erry Putra said...

hehe...sila la tunggu dan lihat. :D
di RTM.

Anonymous said...

xsbr nk tgu..
nk tgk erry blakon
msti best!!!

ain comey... said...

luv erry..
nie xsbr nk tgk cite nie..
msti best gle

Official Blog of Erry Putra said...

hehe...mesti semua org tak saba2 kan? :D nanti ape2 akan d update kan diblog dan juga d myspace erry putra.rajin2 la melawat!

Anonymous said...

nanty bg th la.. bila cita 2 keluar.. semua peninat abg erry mesty x sabar.. huhuhu.. mesti kelakar.. huhuhu..=P

Princess Redbloodsnow said...

mcm besh jek citer neh ery
biler nk start men neh

^_^

debab said...

cekak yg xthn tu....
hehhee...

jgn jadi keras yer....lembut2 ckit..

Anonymous said...

erry,cite mak andam terlampau bila nak tayangkan....

::.murney.:: said...

haa!!muni tau..
abg jadi ya au au dlm cite ne..
tol x??
~hehehe..
mesti funny..

= murney =

~ n i s a ~ said...

pic k.rissa pon bley tselit lg...
hehehe X)