Tuesday, March 18, 2008

Alert! Drama terbaru Erry Putra! Kerana Dosa Itu

Assalamulaikum wbt dan salam sejahtera!Hello guyz..lama tak update blog..maklumla webmaster makin bz dari hari ke hari..Erry Putra plak makin bz dari masa ke semasa.hehe..

hari2 ada tawaran baru.hehe..tapi tetap kena pikirkan masa,aturkan jadual dsbnya. :D

Well, hari isnin baru2 ni Erry Putra dah masuk shooting drama baru.Drama 'Kerana Dosa Itu' arahan Jurey Rosli.hihi...dalam cerita ni,Erry Putra jadi jahat.ala, jahat macam waji dgn geng2 dia dlm siri Manjalara tak lama dlu tu.. :) tp tak de la smpi pegang pistol ke pe..Erry Putra jadi anak derhaka kepada ayah kandung sendiri.


Sinopsis cerita, ayah tiri Aizad (Erry Puta) telah meninggal dunia.pastu,ayah kandung aizat ni datang, Adam (Shaharudin Thambi) kira mcm muncul kembali la dlam hidup mak aizad ni.pastu aizat tak suke sbb sejarah silam keluarga dia ada kaitan dgn ayah kandung ni.kira ayah kandung ni jahat la di mata aizad ni.bila dah lepas tempoh iddah,adam ni nak menikah balik dgn mak aizad ni.dlm tempoh tu la aizad membalas dendam kat adam.nak tau ape jadi kat adam dgn aizat dan mak aizat, nanti tgk la drama ni okokok! :D

mcm biasa ada la gambar sikit time shooting tu(ikhsan daripada denel).

Erry Putra pkai baju melayu merah lagi! :D







14 comments:

Anonymous said...

Waaa...
Abg Erry jdi jahat citer tu??
tpi x per la.ok what!!..
lakonan abg erry menjadi aper kalo jdi jahat..gagagaga...
X sbr nk tgknyer!!

Anonymous said...

Hi erry...
Cerita ni sedih x???

Official Blog of Erry Putra said...

cite ni sedih la jgk skit2..tp tak de a sgt.hehe

Anonymous said...

ok.....kalau gile bola??

Official Blog of Erry Putra said...

gile bola mane bleh sedih2.. :D
mesti la lawak..hihi...

::.murney.:: said...

abg..ape ne blak0n jht..
nk blak0n jht ajak murni skali bang..
~hehehe..
blak0n jht xpe,tp janji abg jgn jht tau..!!
nnt muni babab abg erry.. =p

x sabar la nk tgk...
mesti best..
her0 dlm cite ne pun best..

= murney =

myAzue said...

huhu..watak antagonis lg? tp kan..mmg menjadi pn kalu u bawa watak camtu..dgn memek muka u..smpila body languange u..mmg sepadan! ekekekke :). papepn SUCCESS!! wish u luck dear!

::.murney.:: said...

x baek tau myazue..
muka abg erry org baek la..
x sesuai sgt blak0n yg nkl2 ne..
tp kl0 angin abg erry dtg,mmg c0nfirm smua crew cabut lari..
tol x abg erry and 'webmaster'??
~hehehe

= murney =

Anonymous said...

cite dia mcm mana???lawak kantoi ke ape?hahaha>p-qistina@tina

Anonymous said...

erry,cita gila bola tu lawak kantoi mcm cerita apek ke?????tina

Anonymous said...

hi erry.......keep it a good work....mesti penatkan....anyway,macam mana u all semua boleh shooting dalam hutan??tak sesat ker??hehehe....tina

Official Blog of Erry Putra said...

to murney..btol tu..jgn bagi abg Erry ni naik angin.hehe..dahsyat nanti.hehe :)

to tina..tak de la smpi mcm tu.hehe.cite dia pasal org yg terlalu taksub dgn bola.hehe.makan bola tido bola minum coca cola~hehe..nak sesat mcm ne tina?ada crew ramai.derang akan cari jalan dulu then baru pelakon2 ni lalu.hehe.tak sesat la. :) baru adventure skit.hehe

::.murney.:: said...

x pe!!

abg erry sesat rmai pminat abg erry akn cari abg erry..

smai ke 0bang cacing kami smua akn cari..
d0nt w0ry!!we r here 2 save u..

MURNI t0 the rescue..!!!
~hehehe

blh x abg erry?

Suri said...

akak oi..ble nak tayang..x penah napak iklan pom..huhuh