Wednesday, March 26, 2008

Pengambaran SAKA.

Hari Selasa lepas webmaster and the geng datang melawat Erry Putra kat set SAKA.biasala dah nama pun cerita seram,shooting dia banyak malam-malam.so,terpaksa le redah hujan,lecak sume nak g tgk Erry Putra shooting.sempat la amik gambar beberapa keping.hehe..

enjoy the picture!oh ye.kenal tak org yang pakai baju biru dalam gambar tu?tu la Shajirry.hehe.. :)









10 comments:

ajia said...

hai.. nama sy ajia.. mak sy kate abg erry ni mane2 lakonn muke tu same jee tapi sy x cakap.. abg erry best.. sy tulis je...

::.murney.:: said...

best nya kl0 dpt tgk pengambaran abg erry..
abg erry,i've g0t a new st0ry tentang crita harimau dapur tu..
nk tau ape x??
nnt muni send kt myspace..

askum~

= murney =

hawa said...

elo...sy awa..pemint cter saka..heheh..nape kadg2 cter tue xbez erk...:)

Official Blog of Erry Putra said...

best ke?penat tau kat set ni.dari pagi sampai malam.kadang2 tu sampai pagi. :)


cite saka tu sebab dia bersiri.mesti ada satu dua episod tak beberapa menonjol sangat.hehe.biasala tu.cerita bersiri tetapi lain2 hantu.susah skit nak pk jalan cerita. :)

apa2 pn,terima kasih kerana menyokong dan menonton SAKA!

::.murney.:: said...

abg erry
dln cte saka epis0d harimau dapur tu,cte die best la jgk..
tp yg buat x best harimau die..
nmpak sgt patung..
pastu lg satu,dlm epis0d tu abg erry x blak0n sgt..
isma dan pak dik je byk ambik watak dlm epis0d tu..

next epis0d h0pe watak daniel akan menonj0l..

= murney =

Anonymous said...

aik.....ingat dah abis shooting cite saka.....anyway....bila cite mak andam terlampau ditayangkan? x sabar nak tengok erry berlakon....hehehe....qistina

Official Blog of Erry Putra said...

cite saka skang ni tgh shoot lagi..habis bulan april kot.hehe..
biasala tu murney,takkan nak pakai harimau betul kot.nanti habis kena gigit smua org nanti dah tak de cite saka dah.hehe
pasal cite mak andam tu,qistina..nanti akan diupdatekan dalam blog dengan myspace Erry ye bile akan di tayangkan.

Anonymous said...

ok....

::.murney.:: said...

ye tak ye jugak ek abg erry..
nnt harimau tu baham abg erry, dh kurang penont0n tgk cte saka..

h0wever,still SAKA the best!!

but wait!!
may i ask??
h0w many epis0d ye dlm cte SAKA ni??

keyla said...

aSsalamualaikum...
sy ske tgk abg erry b'lkon...
smart!
tros kn p'juangn abg erry dlm bdg nie k...
sy ttp akn skg abg erry...
yargh!
pmnt num 1 bg eryy!!!