Tuesday, October 28, 2008

Anugerah Skrin TV3

Alhamdulillah..ada jugak pencalonan Erry Putra dalam anugerah skrin tahun ni.ye la,dalam drama bersiri Manjalara.Kepada peminat-peminat Erry semua,marilah menyokong Erry Putra.Menang atau kalah,tak ape.asalkan Erry Putra menunjukkan prestasi yang baik dalam lakonan,insyaAllah akan menang!

Ada ape2 yang cakapkan ke Erry Putra?Comment la di bawah :) Kata-kata semangat ke.ape ke.hehe...ataupun kalau nak bagi karangan panjang,malu orang nak bace,sila emelkan ke erryblog@gmail.com

13 comments:

FiQ OnLinE said...

NAK KOMEN SIKIT, JANGANLAH BELAKON TUE BERKERUT DAHI DAN KENING TUE, TAHU LAH KONTROL MAHCO TAPI AGAK2 LAH NAK CONTROL PUN, RASA MACAM KEKOK JERK, KIRA ADE PENINGKATAN DARI 1ST DRAMA DULU..


P/S : Abg dan adik, apasal muka tak serupa erk? NGEH NGEH NGEH

Click Url Bawah untuk tahu gossip panas dan isu panas! -->

www.fiq-life.blogspot.com

Official Blog of Erry Putra said...

Thanks fiq utk komen bernas :)

abg dgn adik siapa muka tak sama?

dodo said...

yup fiq..i am agree with u..it resulted to his act..not natural.btw, i am his fans

dodo said...

another thing, all the best for yr nomination, erry, will alwayz be with u. to support u

budak kampung said...

waaa...congrate dpt di calon kn...ehmmm bgus3...suke r tgok awk b'lakon...muke b'kerut pon xpe, sweet pe...huhuhu...emmm wish u lux 4 ur future undertaking...chayok2...

baby said...

ola abg erry n cik WM....
wow...tgk gak iklan psl manjalara msuk anugerah skrin....saingan pon hebat2....hope bnde dpt memperkenalkn abg erry pada peminat2 semua...menang or kalah x pe...jnji abg erry jgn down...u can do it bro...

hur...fiq ni harsh pulak ayt dia...but take it as positif....for ur own good gak kn....

p/s:(to answer fiq punye question).....dg gen dia lain2 nk buat cam ne cik fiq oii....mcm mke awk dgn mke adik bradik awk yg len..klu semua serupa cm ne nk knl mne erry putra dgn adik bradik yg lain...

ade new news....hit my fon n ym ekk...daaa..

Anonymous said...

kalah pn xpe,yg pntg erry ttp maintainkn mutu lakonan.all d best

FiQ OnLinE said...

Sorry la! fiq pown comment benda betul, dah nama pown repoter! jangan orang cakap harap muka jerk cun tp xde bakat tapi fiq tahu si erry nie boleh buat jika dia mahu berjaya.. dulu pown erry pernah berlakun cerita tentera kot dengan QUE HAIDAR.. dulu diaorg pown start dari bawah, yang penting asah bakat! jangan di label artis cantik tapi xde bakat, bakat itu datang jika kita ASAH dia setiap kita berlakon, (kalau nak cantik jerk, ia x akan tahan lama) yang paling penting, pengalaman berlakon, itu amat penting, u see sendiri Sheila Rusly berlakon, fuhhhhh gempaq,, dulu dia start dari bawah tp pengalaman itu memamtapkan dia.. fiq nie bukan ape, fiq selalu gak perhati artist nie,, ade yang anak dato tp asyik control hansem jerk.. ngeh ngeh ngeh! jangan marah yer!

Fiq Life Blogspot

Anonymous said...

dgr citer erry putra perform time anugerah skrin nnt.lagu ape?hopefully time dance dgn artis2 pompuan,jgn le over sgt ye.hehe.reputasi nk kn jaga.nnt peminat x berkenan -always supporting u-

Official Blog of Erry Putra said...

Ye anonymous.Erry akan perform hari anugrah skrin nanti.
nak tau ape,tunggu~ :D

MELLIA; - said...

Best wishes utk pencalonan Anugerah Skrin tu ye.
Menang atau kalah,Mel tetap akan sokong Erry Putra.

MAJU ERRY PUTRA!~ (x

xoxo

aini said...

InsyaAllah erry putra ada harapan untuk menang Anugerah Skrin mlm ni...

aini said...

InsyaAllah erry akan menang di Anugerah Skrin malam ni....