Thursday, October 23, 2008

Kucing Erry & Jom Heboh Miri!

Nak tau tak,erry putra pun sayangkan binatang.hehe..baru-baru ni,Erry ada beli kucing parsi.Semalam baru WM dapat tengok kucing tu setelah nak dekat 2 bulan kot Erry beli.hehe..
amboi comel nye la!!Geram WM tgk.mata bulat sangat.Dah la tu,tak betul skit.hehe..sebab suka orang dukung dia terbalik pulak.hish2.tak pening ke,kiki?oh ye,nama kucing tu,kiki. :) Ganas sangat la dia.suka main lari2,pandai main nyorok2 plak tu.haha.

Ok la,anyway,Erry akan berada di MIRI pada jom heboh minggu ini.Seperti biasalah,Erry akan berada di booth WOMEN@TV3.So orang-orang MIRI,Sarawak...ape lagi cepat2 la turun ke Jom Heboh tu!Bila dah amik gambar,sila la emel kan ke erryblog@gmail.com untuk diberi gambar itu ke Erry Putra secara eksklusif. :)

7 comments:

nahsuri said...

wow parsi.. kucing parsi susah jaga oohhh apa nama dia...?? apa kata post kan gambar kucing tu mesti cantikkan... kita pelihara kucing bawah blok ajer....

Official Blog of Erry Putra said...

:) gambar nanti kena mintak izin Erry dulu kalau nak publish.nanti WM tanya dia boleh ke tak publish gambar kucing tu kat sini :)

baby said...

dgr ckp klu post pic kucing nnt dia mati....
huhuhu.....
btw.....nama dia kiki ekk?
cam watak fauziah gous dlm sutera maya lak...

hurm....ble nak gather ramai2 ni...
ramai dh tnye ni...

Official Blog of Erry Putra said...

mmg ada dengar.tp macam tahyul.tak tau la nak percaya ke tak.kalau mati pn,dlm gambar dia tak mati kan? :)

gather..hmm...nanti kalau ada ape2 perkembangan pasal gath nnt akan diberitau.

Anonymous said...

minat kucing ke?hehe...jarang jumpa orang lelaki yang nak bela kucing...ok le tu...hehe...ari tu kat jom heboh miri, erry xde ke jumpa mana2 awek yang berkenan kat hati...hehe... ;)

Suri said...

haha..chumil jer..
sury da tgk da..tpi gamba jer..
x sangke abg erry mnt kucing ea:)




Sury

[ LADYKiKi] said...

ahhaha.saya tau nape erry letak nama kucing tu kiki.. hehheh

pasal saya selalu jauh dari dia.. tu dia namakan kucing tu kiki kerna saya nama kiki..hiks

* miss u erry..kim slm kat kucing parsi tu.. heheh