Sunday, December 14, 2008

Agensi Lakonan Erry Putra!

Teringin nak jadi macam Ayu Raudhah?Atau Fasha Sanda?Atau sapa2 je pelakon yang korang minat?Dengar sini semua..Kalau and ingat anda ada talent untuk berlakon,apa lagi..rebutlah peluang ini.

Erry Putra dah bukak satu talent agency untuk mereka yang berminat nak menjadi pelakon.Kalau anda rasa anda suka berlakon atau passion memang untuk berlakon je la dan dari pagi sampai malam asik fikir macam mana nak jadi pelakon..

Ni la peluang korang!!Apa lagi amik no PA Erry Putra 0149253265 ni dan call untuk buat audition! Tempat dah tarikh?Akan dinyatakan.Call dulu untuk mengetahui tempat dan tarikh.Bila dah ditetapkan nama anda ada dalam database,Erry Putra akan memanggil anda!!

16 comments:

Sury97 said...

Fuyoooooo
tu num spe tu?
abg akmal or kak rissa or spe2?
hehe

saya kata said...

lepas ni akan terlahir la lagi ramai pelakon berbakat macam Erry Putra.
;)

Anonymous said...

salam wm...new bisnes ya erry?all d best for yr new biz...

Miss Atie said...

wahhhhhhh MENARIKKK sgt

ita said...

eheh
bestnye
selama ni pun ita dok brlakon sendiri je
malu jugak bila family tgk

tak kira umur ke ?

Official Blog of Erry Putra said...

umur tak kira rasa nye.
atau mungki erry akan tetapkan umur nya nanti :D

Sury97 said...

ala akak/abg..
x best la cam..
bdk2 kecik mcm den ni nak jgk b'lakon:P

syaNa said...

Ada buat utk berlakon aje ke? Utk lain xbuat sekali? Like mengarah or tulis skrip? Berlakon minat tapi kurang lah..

ita said...

humm.ok!nanti bagitau ita ye?

P. A Baby said...

uwaaa... berlakon ke??? nak berlakon tp takut tak terhafal dialog...heheh.. apsal x buat modelling ke... pe ke...

p/s: jgn suh berlakon yg ssh2 mse interbiu ekk.. ekekek

@pe@ce said...

yeke ni?? memang teringin nak berlakon tapi takot nanti orang xterima je.. huhuh...

mila sephia said...

if ader bakat yang berasal dari singapura u nak ker??

Anonymous said...

hem,,berapa umur minimum erk??
kalo mcm pelajar sekolah boleh x??
sy pelajar sekolah menengah
agk berminat gak dlm bidang lakonan nih

doreen sutton / adorin ariff said...

saya minat...tp, kalu part time ajer boleh x?

muchuk said...

kalau i email data i buleh tak?
malas la nak call nih...

Anonymous said...

perempuan aje ke??? lelaki boleh ke prg intibiu nih??... ermmmm lau bleh nk jugak cari duit sampingan...