Wednesday, December 17, 2008

Happy Birthday Erry Putra!

Just nak wish from WM-WM;

Happy Birthday Erry Putra!!!!!!

Semoga panjang umur dah murah rezeki kehendakNya.

Amin~

11 comments:

roha said...

HI ERRY...
ROHA juga nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR.....semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan cepat bertemu jodoh....igt awak tu bukan makin muda tau!.....sekali lagi....hepi Besday.....

qistina said...

hi abg erry...happy birthday! sorry lambat wish... anyway, good luck for your carrier!

nisa said...

Selamat Hari Jadi, Abg Erry..
semoga dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki..
do the best in everything u do..
chaiyok..

Nurain said...

Happy, Happy, Happy Day!
Erry, your birthday is today.
We will listen to what you say.
Tell us now what we should do.
We will do it just for you!
Erry, your birthday is today!
Happy, happy, happy day!
Hip, Hip, Hooray

SAENGIL CHUKAE OPPA!!
HEPI BESDAY!!!!

' MELLIA said...

happy bday abg erry.
semoga abg dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki.
amin ya rabbal alamin~

Alicia said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY ERRY! semoga panjang umur n murah rezeki...yg penting hidup dgn sihat sepanjang hari.

cintalaila said...

SEmoga terus sukses..

@LiYaNNuaR said...

happy blated bday...

Firah mydream said...

Hai Abg Erry!Happy Birthday!Kalau ada masa,jenguklah blog kiter.Lepas tu jgn lupa scroll sampai bwh.Tinggalkan lah hadiah jugak ya!

http://firahsdiary.blogspot.com/

Dtg ya!Ohya,sape2 yg tengok blog ni pun boleh juga dtg!Dialu-alukan!

Erry #1 Die Hard Fans said...

Happy bday to u too erry..
lepas ni, udah2 laa menipu tu..
umur 31 ckap 28.. sekolah agama kat kajang, cakap sekolah kat Royal Military College Sg. Besi n sebab tu kulit ko hitam.. kalo dah hitam tu hitam jugak.. tak payah nak bagi alasan dulu sekolah tentera.. muahahaha..
*Peace Yall*

feezo o(*.*)o said...

aku cam nk wish gak walaupun tau dh lambat giler...

ngahhahahha...

happy birthday to erry~

btw, adakah kesenyapan blog ni ade kena mengena ngn budak yg sibuk ngn penipuan erry ni??

haishh~~ kacau btol munyit jadian sekor ni...
kasik penyepok jek...

pangggggggggggg~~~!!