Tuesday, April 8, 2008

Recording Lagu!

Assalamulaikum wbt dan slamat sejahtera sume!ni saje la nak bgtau korang sume,Erry Putra skang ni tgh bz record lagu baru!haa...sape2 yg rindu nak dengar Erry Putra nyanyi,tak lama lagi dapat la dengar,dalam bulan 6 ke atau bulan ni ke.tunggu siap lagu dan album single terbaru. :)

saya dah dengar lagu baru Erry Putra.meletop habis!!hehe..korang semua bagi semangat kat Erry Putra kalau dah kuar album nanti,jgn lupa beli YG ORIGINAL! :D and mana2 show yg akan di buat nanti,Blog Erry Putra akan updatekan and bila dah update tu, sapa2 yg bleh dtg, dtg la.bleh tgk Erry Putra menyanyi plak.lama tak tgk kan? :)

well,keep in touch ok!

11 comments:

Anonymous said...

Hi abg erry... Apa tajuk lagu baru dia? Mesti best kan?hehehe...tina

::.murney.:: said...

askum abg erry..

patut la kt myspace jarang reply..
bz sgt ea??
tajuk lagu dan album ape??

= murney =

p.a baby said...

salamm..

sorry la klu ayat ni terkasar atau pe....just nk tawu....single ni single solo erry putra.....tp...mcm ne single erry feat ngan shajiry...bnde tue dh lme siap..tp...x de pe pon skrg....

so...harap2 la kn....single ni x mcm tue....hanya hangat setengah jalan..

~p.a baby~

Official Blog of Erry Putra said...

to p.a baby:single to dah lama sangat dah kan?at that time,si konposer lagu hanya kompose lagu shj,promosi and lain2 semua artis tu kena buat sendri.kena bagi kat stesen radio,event kena cari.is tak meletup kat radio,org tak tau and because of that event pn tak byk.sbb tu tak berjalan lagu tu.

single Erry skang ni,pakej lengkap.lagu termasuk pm and promosi,show and event2 lain.so,dengan semua tu nanti,harap2 tak akan berulang lagi sejarah silam tu. :)

enabanana said...

i dunno u can sing. congratz. teruskan eh..

waiting for ur new song.

*wink*
*wink*

::.murney.:: said...

abg erry x jwb p0wn s0alan muni tau..!!

xpe, x nk kwn..
~hehehe =p

w0rk hard kay??
i always supp0rt u br0..

askum

= murney =

Official Blog of Erry Putra said...

to murney.
tajuk lagu tolong aku dgn aku cinta kamu. :)

tapi mungkin tajuk akan berubah.hehe..

Official Blog of Erry Putra said...

to enabanana...Erry mmg bleh nyanyi.kan dlu Erry anggota grup Boyzrus. ;)

::.murney.:: said...

haa..!!!
ape maksud abg erry tajuk akn berubah tu..
s0und semcm je..
~hehehe

oo000oo..nk s0rok s0mething blakang muni ea??

= murney =

Anonymous said...

akum abg erry.....best la lgu abg kat profile myspace abg.....

Official Blog of Erry Putra said...

terima kasih... :D
tunggu la kat radio nanti ye! :D