Friday, April 18, 2008

Recording part I

pada hari jumaat (18.4.08), Erry Putra g record single 1st.abg Zul selaku komposer n penulis lirik ny plak dari kumpulan Sofaz mmg sempoi habis la!hehe...dia byk menolong Erry Putra dalam nyanyian dia.mmg orang yang tak kedeut ilmu.kalau salah sana sini sikit dia akan betulkan, mmg lagu tu sedap jadinya!hehe..

so ape lagi korang sume, siap sedia je la radio kat seblah untuk dengar single Erry Putra tak lama lagi.










5 comments:

nuRsixteen said...

hye erry..
wah skrg u nk jd penyanyi plak ek...actly this my 1st time view u punya blog...i suka ngn u pnya lakonan b4 ni mcm dlm 'manjalara' so cute..ehheee....all the best bro

Official Blog of Erry Putra said...

hehe...Erry mmg penyanyi dari dulu lagi...ingat tak grup BoyzRus dgn Too Cloze tu?Erry ada join grup tu. :D

tunggu lah mungkin akan ada sambungan manjalara tu.

nuRsixteen said...

really...xperasan plak erry ms tu..sorryy...
tp grop tu dh lama xkuar, stil ada lg k @ dh bpecah?

manjalara ada samb....wah syoknya...agak2 ms tu erry stil tunggu manja k :D
ok i'll be waiting

::.murney.:: said...

askum abg erry..

adik murni here..
yeess..!!
adik x sbar nk beli album abg erry..
skrg adik dh buat album gmb0 abg erry tau kt uma..

Suri said...

haha..abg dlm bidang nyanyian mse tu den umo 4 or 5 taun kot..ahahha