Wednesday, November 5, 2008

Anugerah Skrin - Episod 1




Hari ni WM dapat hadirkan diri ke rehearsal Anugerah Skrin di Merdeka Hall di PWTC. Masih ada lagi props yang tak siap.tapi tak ape.mesti dapat nak siapkan sebelum malam gilang-gemilang tu kan?hehe.Well,tema tahun ni seperti yang anda semua maklumkan adalah BERLIAN/DIAMONDS.So,pentas yang di gayakan adala jugak ciri2 diamonds gitu.bergemerlapan! :)

So, ni ada gambar2 time rehearsal tadi.Harap2 korang semua dapat la tgk sikit2 macam mana malam persembahan itu nanti.

Oh ya,Erry akan menyanyikan lagu duet 'Seiring Sejalan' bersama2 dengan emelda,faradhiya dan ady putra. :)

5 comments:

Anonymous said...

salam WM...tq for the latest pics of erry.got to read 1 comment fr erry's myspace.no chance to comment in myspace coz i don't hv myspace.create 1 friendster la erry.hehe...hopefully erry will success in this career without any rubbish gossips.b a clean artis ya erry.yr fans will be always supporting u as long as u r 'clean'.just accidently surfed a web entitled 'Pesta Arak Artis Melayu at Lot 10 Rooftop Party' (www.artis-malaysia.com/blog/).what a shame:( hopefully u wouldn't be like that ya erry...best of luck for this coming anugrah skrin.cannot wait to see yr performance

Alicia said...

mesti gempak kan nanti show tu..best2..apa2pun akak minat ko dek..anak2 akak sekali suka...


akak add link ye dek..

baby said...

wow...
dh nyanyi live....
jgn sangkot2 ekk abg...
hehhee

artis emelda, farahdhiya, adiputra...
sumer tau two of them can sing..but emelda??? x sbr nk tgk kak mel nyanyi..
WM, pas ni baby ase msti lg ramai ingt adi n erry ni adeq bradik...hehe

anyway baby x snr nk tgk bju abg erry utk anugerah screen ni.... bju abg erry with diamonds2 kew???

fysal said...

Salam Erry..Not Bad persembahan kamu malam ini..yerlah dah memang asal dulupun kamu penyanyi..bila nak buat album??

rozel said...

bole la persembahan tadi.tapi frust le tengok abg erry.rasanya abg erry nyanyi life 'hancus' ye.tadi tu abg x nyanyi betul2 ye?xbest le sore abg tadi.n kontrol encem sangat le abg erry.btw,ble improve lagi tu.saya akan sentiasa sokong abg.ni komen membina tau. :>jgn lupa upload ye kt sini.