Friday, November 7, 2008

Anugerah Skrin - Final Episod





Terima Kasih atas semua komen2 bernas anda.Walaupun Manjalara tak menang anugerah, Erry tetap happy malam semalam :) WM tak nak cakap panjang,just nak sharekan gambar2 Post Party,party selepas anugerah skrin tu berlansung. :)

10 comments:

wanyhasrita. said...

nyanyi. okke! hahaahha
hehehhee.. adlin ckp awk , and the two artis were bekap singer. hahahaha. kelaka je. ngehehehehe. :D

camarputeh said...

mula2 dgr erry nyanyi tu mcm ada gementar sket....the second part tu ok sket ler....good luck

NieS_Saa said...

my erry..
ensem sgt waktu nyanyi smlm..
coll jew.. ngeee~
hehe.. troskn usaha..
kte ttp sokong erry smp bile2..
:P

Anonymous said...

salam WM...another nice pics of erry.great.but,frankly speaking,frust le tgk performance erry malam tadi.xbest.hancur.erry nmpk kaku sgt.even emelda yg bkn penyanyi tu can sing better than erry.huhu...plus,kontrol sgt.xnatural.btw,jgn ambil hati ye.ni semua utk erry jugak.for yr own good.keep it up erry.will be always supporting u.

chika said...

i rasa i nampak u on the last few days back :)

FiQ OnLinE said...

sape yang ambik picture nie? aku sarankan pi ambik kursus photografi la.. x sesuai!

Pengkritik BEBAS, FIQ ONLINE
www.fiq-life.blogspot.com

Anonymous said...

Fiq,gambar personal tak perlu kot nak g kelas fotografi. ;)

dah cukup elok lah ada gambar kat sini.kalau tak lagi suram blog ni.

TQ.

Luv Erry said...

aahh..
gambar tue bkn tuk pertandingan pn..
so x kesah la spe nk amik oke ke x..
xperlu la nk p kursus fotografi..
ia stakat nk menyerikan lg blog ni..
jelez coz abg erry ensem la tue..
muahaha..

Suri said...

lorrr..pasal photographer pon nak kecoh ke?adehh

roha said...

spl pict pun smpi nk masuk kelas fotografi ke, x yah ler, bukan nak masuk competition pun...just for fun,...kitaorg pun suka tgk pict tu...dah cukup puas ati