Tuesday, November 18, 2008

Pertandingan Menyanyi Lagu Erry Putra

Haa..ni adalah pertandingan pertama Erry Putra anjurkan.kalau nak tau macam mana pertandingan ni,korang kena baca benda kat bawah ni baik-baik okeh!

Cara-Cara:
  1. Ambil video korang sendiri nyanyi lagu Erry Putra.tak kisah la lagu yang mana,Cintaku@Izinkan aku.
  2. Kualiti video tak penting sangat,tapi jangan lah sampai tak nampak muka korang plak.
  3. Kreatif.Memandangkan Erry ni seorang yang suke sangat buat lawak, korang kena kreatif suapaya video tu lawak,kelakar dan best!Kena guna kreativiti sendiri,kalau tak.. REJECT!
  4. Umur tak kira,janji boleh cakap dan nyanyi lagu Erry dan pihak juri boleh paham ape korang nyanyi/cakap tu.
  5. Hantarkan video korang kat youtube pastu bagi link ke erryblog@gmail.com.kalau tak nak orang tengok,attach je la video korang kat emel tu.(itupun kalau sanggup tunggu la berjam-jam@internet connection korang laju sangat.haha)
  6. Tarikh tutup penyertaan,11.12.08 :)
Cara-cara dah tau dah..hadiah nye??Haa...SINGLE Erry Putra yang akan ditandatangani oleh Erry Putra sendiri!Cara nak bagi hadiah tu...tgk lah..maybe akan ada majlis,kalau tak..akan dihantar ke rumah je melalui pos laju.hehe...brape pemenang,akan di beritahu nanti.

So,bila korang dah siap upload video tu kat YouTube,emel kan ke erryblog@gmail.com butiran peribadi korang dalam format ni..

Nama:
Alamat:
No Tel:
Tarikh Lahir:
Tajuk Video (yang kat YouTube):
Nama Account YouTube (nak mengelakkan kekeliruan nanti):
URL video:

Pihak juri:Erry Putra dan WM-WM.

Ape tunggu lagi!!!Cepat2 la hasilkan video yang best!!

P/s:Kalau korang takut org tau video korang mcm ne,jangan la bagi nama specifik sangat macam ni 'Pertandingan Erry' @ 'Cintaku Pertandingan' dsb.pandai2 la korang ye nanti.hehe...

7 comments:

Suri said...

Wahh..
mcm tu plak..adeh..x mo la den..
:P


Sury

P. A Baby said...

wah....erry membuli fans nye...
kak rissa..pe lagi..
coba la bakat....

adiah x menarik....
klu abg erry banjer mkn lg besh..
huhuh

Official Blog of Erry Putra said...

Single tu tak jual kat mana2 pun baby :)

hanya akak risa je yang ada.hehehe..so tak payah la akak risa nak masuk lagi.

roha said...

jgnlah send CD jer, apakata kita kumpulkan peserta yg nak masuk tu, dlm 1 event, pas2 minta diorang nyanyi live, baru adil....betul tak?...apsal erry buat competition mcm ni, nak uji peminat ke....oh ya, kalau menang, apa hadiahnyer...bercuti atau gathering dgn erry selama seminggu ke....

Official Blog of Erry Putra said...

stakat ni mmg send CD untuk hadiah nya.
ape2 nanti WM akan bincang dgn erry.
kenape adakan pertandingan ni?WM pun tak pasti,ni idea dari Erry sendiri :)

feezo o(*.*)o said...

aku...

aku nk masuk..

tapi bley x kalu aku xnk letak muke aku...

ini disebabkn ku ni pemalu tahap gaban...

wah malu~~~ ngahhahaha

Official Blog of Erry Putra said...

haha..masuk je... :D

kena kreatif la..tak nak letak muka,pandai2 la alter2 nnt. :D