Wednesday, May 20, 2009

Album "Izinkan Aku"



Apa khabar semua. Erry nya design untuk cover Album Single "Izinkan Aku" dah siap. Semua mesti tertanya tanya mcm mana reka bentuk album nie kan? Ada kat bawah so any comment?
Poster design pun dah siap cuma tak boleh letak kat sini sebab ianya eklusif untuk peminat peminat Erry yang oder online sahaja.

Rekaan & bentuk cover album ini adalah gabungan idea Erry dan Nan. Nan juga telah membuat sendiri editing bagi cover album ini. Kami sengaja memilih latar belakang yang simple iaitu white base untuk menampakkan kesederhanaan tapi ekslusif jadi jangan tunggu lagi okay sebab order online dapat poster sekali. Seperti mana dapat lihat kat bawah ada 3 lagu tapi akan plus dengan satu lagi lagu yang mana melodinya dirahsiakan terlebih dahulu.

Track 1 -
Izinkan Aku
Pencipta :Aiman@Zul 2by2)
Lirik :Erry Putra



Track 2 -
Cinta ku (Ost Drama Sutramaya)
Pencipta: Aiman
Lirik : Zimmy Sofaz

Track 3 -
Siapa Di Hati mu
Pencipta : Adnan Abu Hassan
Lirik: Faris

Track 4 -
Lagu Bonus

12 comments:

Husnibaby:My Emancipation said...

rahsia ek..huhu

zarina said...

hey there, im a fan from singapore, watched u in Manjalara and been a fan eversince. hehe

didnt know u can sing! well, keep on the talent in u and stay charming and win all the hearts of all out there!!

cheers

Anonymous said...

Salam...
Kalau nak order boleh send to singapore tak?

livelifethefullest said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Official Blog of Erry Putra said...
This comment has been removed by the author.
Official Blog of Erry Putra said...
This comment has been removed by the author.
Official Blog of Erry Putra said...

Hi Zarina, Thnks for your comment. Hope u will support me. I'll be in Singapore on 4-6th June for Sutramaya promotion.

Anymous. U can email your ordering via email to my manager at tekanbutang@yahoo.com

Official Blog of Erry Putra said...

Husni at this moment rahsia so kena beli album nie k

Anonymous said...

ohh, Erry nak ke Singapore? Erry akan buat roadshow ke? kalau nak buat roadshow, kat mane eh?

zarina said...

oh ye ke?? 4-6 june, erry buat promotion kat mana di singapore?

insyaAllah, u have my support, plus my whole family yang minat sangat dengan erry.

wishing u all the very best for ur career!

take care :)

Official Blog of Erry Putra said...

Yer.. roadshow untuk Siri Manjalara yang sedang ditayangkan kat Singapura.

Nanti Erry akan bagi tahu location bila dah confirm ok zarina

+s h a z h a + said...

bru dgr lagu erry.tajuk cintaku.
sgt2 best.sy letak kt blog sy