Monday, May 18, 2009

Pembikinan Single



Assalamualaikum kepada semua. Untuk pengetahuan anda yang tengah melayari Internet semoga sihat hendaknya.. mcm tulis surat plak kan? Anyway nak bagi tahu yang Erry dah siap design cover untuk single Erry "Izinkan Aku". Minggu nie proses printing akan di siapkan sekali dengan poster dan CD. Kepada yang dah tempah online sabar sabar yer sebab Pengurus Erry akan emailkan tentang tempahan yang telah dibuat. Anyway kalau nak tengok Single tu kena lah tunggu.

Kepada peminat peminat yang berada di Kuala Lumpur anda boleh datang beramai ramai untuk berjumpa dengan Erry hari Sabtu nie di perkarangan Istana Budaya iaitu hari 23 hb May 2009 pukul 8.00 mlm yang mana Erry akan membuat persembahan so boleh datang melihat persembahan Erry

Kepada anda semua TQ VERY MUCH sebab blog Erry semakin hari semakin ramai yang add!! Tq kepada anda. Album Single "Izinkan Aku" di bawah ada 3 lagu disamping satu lagu yang akan dirahsiakan terlebih dahulu

1-Izinkan Aku
Pencipta:Aiman
Lirik : Erry Putra

2-Cintaku (OST Sutramaya)
Pencipta:Aiman
Lirik: Zimmy (Sofaz)
CiNTAKU by ERRY PUTRA

3-Siapa Dihatimu (duet bersama Shajiry)
Pencipta:Adnan Abu Hassan
Lirik: Faris



Kalau nak tahu lagu Adnan Abu Hassan boleh klik video di atas tetapi separuh jer sebab nya kalau anda nak dengar lagu penuh kenalah beli Album Erry okay so boleh email kepada pengurus Erry Putra iaitu Adnan di tekanbutang@yahoo.com


5 comments:

. sury_lovemusic . said...

hehe..
kirim kak rissa belikan dlu bleh>
hee~
this sat x bleh :(
ade camp..huu~

Official Blog of Erry Putra said...

anta je email rissa kan senang dapat poster sekali

. sury_lovemusic . said...

ahahaha
nanty lah sury msg akak :P
hehe...

Baby said...

bape lak harga single tuhh...

Official Blog of Erry Putra said...

Baby email la nanti erry bagi tau rasanya kurang RM 20 jer Erry akan bagi tahu nanti tapi email kat nan ok tekanbutang@yahoo.com