Friday, May 30, 2008

Sorakan Emosi Euro Cup

Assalamualaikum wbt..hello semua!well,malam tadi (Jumaat) Erry Putra ada perlawanan bola sepak dengan pasukan bola sepak UiTM Shah Alam.hehe..main untuk Sorakan Emosi Euro 2008 ni.



nak dipendekkan cerita,team Erry Putra iaitu team sorakan emosi ni telah di tindas dengan team UiTM SA. :) tapi tak pe,perlawanan persahabatan je lagi pun.semua pun dapat hadiah,adil kan?



jadi,esok jangan lupa datang lah beramai-ramai di Jom Heboh Bukit Jalil.kalau dah datang tu,lawat2 la booth AKASIA.hehe...






8 comments:

Anonymous said...

Abg erry leh x ajar main bola?hehe...tina

Official Blog of Erry Putra said...

hehe...ajar ke?
nanti kalau ada masa,abg erry buat kelas main bola sepak..
hihi

Anonymous said...

Tq. Abang erry duduk mana?saya duduk bukit antarabangsa kat ampang.kalau nak buat kelas buat kat padang ukay perdana.










active dlm bidang futsal jer.tapi nak cuba try bola eppak.

Anonymous said...

Tq. Abang erry duduk mana?saya duduk bukit antarabangsa kat ampang.kalau nak buat kelas, buat kat padang ukay perdana.:p
Tina

Official Blog of Erry Putra said...

abg Erry duduk atas kerusi la..hehe... :)
abg erry ddk kl..
tunggu la kalau abg dah betul2 boleh jadi coach ada la tu kelas bola sepak.hehe

greengurl_91 said...

hensem giler pict eery main bola siot!!

greengurl_91 said...

kelakar la smlm abg erry belakon citer keliwon... takot pon ade...haha... neway, nape xbelakon tiap2 mggu? :(

sahira said...

askum..
abg erry... sye pminat stia abg erry...
cite r keliwon smlm jd best sbb ade abg erry...

hrp2 abg erry trus suksesss...