Tuesday, June 2, 2009

Erry, Album dan Kak Shida


Front Cover

Back Cover

Helo everbody, Erry baru sahaja lepas menyertai Kembara Jom Heboh TV3 bersama Iqram, Amyza Adnan dan lain lain artis di Johor yang berakhir di Danga Bay. Kepada peminat peminat Erry ucapkan ribuan terima kasih kerana hadir beramai ramai hari Ahad baru2 nie.

Oklah minggu nie Erry akan buat beberapa program lain dan yang terbaru ialah program generasi X (RTM) yang akan menemui penonton setiap hari Ahad jam 4.30pm. Untuk shooting kali nie Erry akan bergandingan dengan Fizow dan Sariyanti untuk berbicara mengenai isu rokok.

Kepada anda semua Erry baru sahaja siap proses album mini "Izinkan Aku" dan proses printing akan dilakukan dalam minggu ini. Kepada peminat semua untuk pengetahuan anda untuk membeli album ini anda hanya perlu menghantar email dan memberikan butiran peribadi seperti Nama Penuh, Alamat, No telefon kepada pengurus Erry iaitu Nan di tekanbutang@yahoo.com.
Ramai yang tanya ada berapa lagu dalam album ini , oklah untuk pengetahuan anda ada 5 lagu:

1-Izinkan Aku
2-Cintaku (Ost Sutramaya)
3-Siapa di hatimu (Duet bersama Shajiry)
4-Awek Ku Lari
5-Minus One-Siapa Di Hati mu (Nak karaoke pun boleh)

Jadi jangan lupa order online dan harga nya RM 15.00. Erry Akan memberitahu anda no akaun untuk proses ordering ini. Kepada yang dah order terima kasih banyak2. Yang order online akan dapat Poster(beserta tandatangan).

Hari sabtu ini Erry akan mengadakan show di Rompin Pahang pula. Jadi kepada penduduk penduduk Rompin nantikan Erry hari Sabtu ini okay.

Kepada peminat saksikan video Erry bersama Peminat "Kak Shida" di Laman Santai.. :)

12 comments:

Baby said...

abg !!!..
baby nk cd... ngeeee
order kn

# @RIDEE # said...

eh abg erry,apsal Jom Heboh x de kt KLantan huh?
klu ader kn bgs leh jumpa abg erry..

pjoe said...

abg erry..lagu awek ku lari tu sedap lar...ehmmm...abes tue abg dh x berlakon lg ke pasnie???

ainafifah said...

hari tu tak sempat nak tegur lah.. hahha.. busy je... tak pe.. lain kali kita lepak minum.. hahah.. eh klakar pulak video tu.. thanks kerana upload..

ainafifah said...

hahah. macam sama padan je tgk abg dgn kak shida..hahah.. nice video..

~~fAdzErRy thE GhOsT biRd~~ said...

slm...
abg erry, ari tuh abg de wktu pg ek kat jom heboh... fad dtg ptg.. x dpt jmpa ari tuh... huhuhuhh..

suhailah said...

abg erry nie hendsme larh!!

sue anna said...

ingt masa awrd hr tu...
menari nth hape2....
lawak jerk.....

Official Blog of Erry Putra said...

wah ramai nya komen tak tahu nak jwb yang mana satu!!! huhuhuh

# @RIDEE # said...

jawab la semua..kiteorng ni follower abg erry yg setia..so u must entertain us more than others..huhu

ewani said...

ala erry kn feymes gtu..msti la ramai komen..best tgk erry kt pentas anak wayang tadi..xleh nk focus kt peserta..focus kt erry je..auw~ hahaha..

Official Blog of Erry Putra said...

gagaga.. ok ok erry akan jawab satu2 thnks sebab tgok erry kat anak wayang