Wednesday, June 10, 2009

Generasi X (RTM) Coming Soon


Assalamualaikum kepada semua. Seperti yang di janjikan Erry kembali dengan story tentang Erry. Kepada yang dah tengok gambar gambar Pembikinan Telefilem laila Sari kat bawah nie jangan lupa saksikannya di Saluran Astro tak lama lagi okay.

Mungkin anda semua dah lupa yang baru baru nie Erry ada shooting Rancangan Generasi X siaran RTM. Rancangan ini belum disiarkan tetapi insyallah dalam beberapa minggu ini akan disiarkan. Rancangan Generasi X nie akan ke udara setiap hari Ahad RTM1 jam 4.30 ptg.

Kiranya rancangan berbentuk remaja yang mengupas isu isu semasa remaja masa kini. Isu yang diketengahkan semasa erry menjadi tetamu ialah isu rokok. Antara artis yang terlibat ialah Fizow dan Sariyanti. Nasib baik Erry berjaya sampai ke lokasi iaitu Kawasan Rekrekasi Lembah Kiara pada pukul 9.05 pagi. Untuk melihat penggambaran tersebut jum sama sama saksikan gambar gambar semasa shooting okay!


Fizow, Erry dan Sariyanti khusyuk mendengar arahan Producer Ms Thava

Fizow sedang memberikan pendapatnya

Apa la yang dibualkan tu~Tunggu ...........k

Smile~Gambar terakhir bersama Ms Thava-Producer Rancangan Generasi X

7 comments:

sHImiZo SanUShikA said...

comey la...
serious...
hehehe....
k.... kerja2 gak...
pwout tue jgan ddera plak yea...
hehehe....
k...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

bila start to bro??? ...

Official Blog of Erry Putra said...

Maybe dlm next week.. nak dera sapa pun~

ainafifah said...

ohh.. rokok nya isu bagus... bagus lagi kalau si bob boleh tengok dan bla bla bla...hahaha..harap2 meletup lah generasi X ni.. eh ni ganti generasi Y ke?? siapa hostnya??

[babyGreeN]((:: said...

nq disiarqan qat rtm 1 qerh ?qlau mcm tuu ,sye leh lah tgk . .hehe

Official Blog of Erry Putra said...

Siaran kat TV 1 Rtm hari ahad 4.30 pm

maryjane said...

kachakkk ber cardigen :)