Thursday, June 11, 2009

Youtube Konsert Di Kuala Rompin

Seperti yang dijanjikan kepada peminat yang tak sempat ke Kuala Rompin video ini khas kepada anda semua....


Jangan Lepaskan~


Ini pula Video Clip untuk Sound Check Rompin Fest

Sound Check di Kuala Rompin Lagu Gadis Ku lari~Erry Putra

15 comments:

ainafifah said...

ooo..separuh je.. ala... takda yang full ke?? best gile.. stylo je.. hahaha

Official Blog of Erry Putra said...

tak cukup memory

. sury_lovemusic . said...

nak guitar tuu!!hahha

ainafifah said...

aduh.. kenapa sampai tak cukup memory?? tak pelah separuh pun boleh je.. cool gile video ni.. update lah lagi..

clockwork orange said...

aiii...
da pndai nyanyi lak eah..
hurm..
radio tadak putar lg an?

clockwork orange said...

do follow my blog too..
see it updated at http://whentheclockturnsorange.blogspot.com
~thanks..

aienasyikin said...

sy ade mase tuh...huhu...best....
lagu "awekku lari" xde ke?hee...

Official Blog of Erry Putra said...

Lagu Aweku Ku Lari masih dlm proses printing dalam bulan nie.. Harap bersabar yer semua.

erry tak dpdt follor ur blog sebab pakai gmail. Kalau pakai yahoo baru boleh

[babyGreeN]((:: said...

ehm bleh thn suare . . mcm buat konsert sndiriplak ! hehe al the best . .= ))

Official Blog of Erry Putra said...

tq baby green do support me ya! Thanks kepada yang follow my blog ya

ainafifah said...

aina pakai gmail.. taknak follow ke?? heeheh

[BaByGreeN](((:: said...

yg secnd video abg ery upload tuu 'awek ku lari' ke 'gadis ku lari lagi'...???

maryjane said...

lovely songs..nice voicy u had... keep it up .always support u frem here.. :)

-N e Y r A- said...

eh masa rompin fest ye? ta pegi lak aritu sbb bz dengan wedding. balik rompin kejapp sgt. kalau tau erry ade, pegi dah.. hik3...

www.babyeyra.blogspot.com

MISS Yon Yi said...

lagu ne sedap tau best dgr lagu nie...nanti nak dapatkan cd abg erry pulak la huhuh saje nak simpan dan support erry putra...