Monday, July 13, 2009

Agen / Pengedar Mini Album Diperlukan!


Muka Belakang Mini Album CD Plate Album

Album mini Erry Putra dah pun siap. Erry happy sebab banyak yang bagi komen yang bagus untuk mini album nie. Untuk memudahkan proses pembelian album Erry Biru production ingin mempelawa mana mana Agen tak kira restoran ke, Butik ke, Salon rambut ke untuk menjadi agen atau pengedar Album mini Erry Putra.

Mula mula Erry nak ambil untuk lembah Klang dahulu. So kepada mana mana usahawan yang berminat untuk menjadi agen atau pengedar mini album Erry Putra boleh lah menghubungi Nan-Manager Erry Putra. Kalau kat luar lembah kelang berminat untuk menjadi agen pun kami alu alukan tapi nak mulakan kat KL area terlebih dahulu. Jangan risau yer pihak Erry akan menyenaraikan Alamat Agen untuk mini album nie kat blog nie untuk memudahkan peminat membelinya di samping mempromosi perniagaan anda. Kat KL nie pun dah ada pengedar cuma erry akan menyiarkan alamat dan no telefon agen terbabit dalam minggu depan.

So kepada mana mana kedai yang nak edarkan album mini nie boleh menghubungi Nan di talian +6017-2385 185. Erry Biru production sebenarnya tidak menghadkan mana mana kedai kedai dobi ke, restoran ke, mini market ke semua boleh yer.

Kepada yang dah email jangan risau sebab erry akan memastikan penghantaran sampai dengan registered pos setelah bank in oleh anda okay.

Erry juga akan memasarkan satu lagi produk minyak wangi EP Perfume dalam masa terdekat so anda juga boleh ambil bahagian untuk jadi agen Erry nanti ya tapi tu projek seterusnya. Kepada peminat peminat di Sarawak anda boleh dapatkan Album Mini Erry di Jom Heboh di Sarawak pada 25th Julai & 26th Julai tapi kena datang booth MY TV3 nanti ya tapi sapa cepat dia dapat sebab Erry mungkin bawa stok yang terhad sahaja ye.

21 comments:

nurhidayah said...

good luck coz u have a really good voice...saya dari singapore..so how am i going to buy ur album?

Official Blog of Erry Putra said...

Hidayah.. easy just email to my manager give ur detail at tekanbutang@yahoo.com

Name, address, phone no and email

Jun said...

Hi Erry...congrats semoga berjaya u have my support. I baru e-mail ur manager Nan tadi for your cd. Thanks!!

nurhidayah said...

erry,i heard u are going to go to singapore...bila? kalau u feel i byk soal,sorrylah....

Sarah Aziz said...

Hi Erry..
ni sarah..Admin fan club..
Cm ner kalo sara nk jual gak..
jadi pengedar album erry kt area kepong??huhuh
boleh ker?

Official Blog of Erry Putra said...

Hi sarah boleh jer . Takde masalah nanti bagi tahu kat nan yer email ur address.

Official Blog of Erry Putra said...

Jun tq beli album erry ade something special dlm tu

nahsuri said...

hidayah ERRY turun Singapore OGOS..apa kata kita sambut dgn kompang...?? haa haa... ERRY akak da order....but ERRY bawak stock turun SG tak??

Official Blog of Erry Putra said...

Erry bawak stok jugak jgn risau tapi tak leh bawak banyak2 kan? nanti kena tax kan?

nahsuri said...

kalau gitu akak collect dari dari nan atau erry daripada nak kena post kan??...tax itu kurang pasti tapi jangan bawak satu kotak... agih2 letak dalam beg pakaian.. beg pegi pasar...paper bag.. dan beg2 yang sewaktu dengannya...

Jun said...

Hi Erry better don't bring in too many...Jun beli cd kat JB pun terpaksa sembunyi dalam car disc compartment. But i can find out & feedback to u.

roha said...

hye erry...baru jer tgk citer keliwon mlm td...wah erry berlakon jadik hantu....kelakarlah sbb pki kostum seakan2 robot....rambut putih ngan sarung tgn besar mcm robot....jgn marah tau.....
lps tu ader part yg erry serang mama norlia tu, nmpk kaki erry tak pki sarung.....luper ker....nmpk kaki sebenar....pkilah sarung, mgkin pengarah x perasan kot.....apapun, syabas erry...byk drama erry kt tv skunk ni...semoga berjaya.....

nurhidayah said...

okay,bawa kompang..hahahhaha..kelakarnya!

Official Blog of Erry Putra said...

Susah jugak yer nak bawak cd ke singapore huhuh

nurhidayah said...

apasal susah? or is it the kastam? kastam dia memang strict..kalau nak bawa chewing gum,kena sembunyi tau....

nahsuri said...

Bro ada cara bawa masuk itu CD...tak kena tax.. bukan seludup ada caranya...anything email..

ainafifah said...

nak jual juga.!!!!!!! org biasa pun boleh tolong jual kan ke?? :(

Ain Nadiah said...

abg erry ain nak jual album abg.but mcmne eh??pllis3 guide me plis~~

Official Blog of Erry Putra said...

Ain email je kat tekanbutang@yahoo.com

ainafifah said...

emel je ke?? ;)

Lucky said...

payah la pula.. ermmm.. :(