Friday, July 24, 2009

Laila Sari (Astro Ria 1st August 2009-10.00PM)




Kepada peminat peminat Erry jangan lupa saksikan Telemovie yang menggunakan special effect dan kesan khas CGI dalam Laila Sari pada 1st August 2009 di Astro Ria pada pukul 10 malam.




Berikut adalah gambar gambar disebalik pembikinan Laila Sari~ Selamat Menonton~
























13 comments:

nahsuri said...

Wow ini lain dari yang lain.. Tapi sekali lagi macam Puteri Omera.. siapa yang dah layar youtube ada lah trailer nyer juga.. Puteri Kayangan turun ke BUMI cari cinta dalam mimpi..Syabas Erry watak baru ni..

Anonymous said...

THANK YOU sebab letak Siapa Di Hatimu on your blog...luvvvv uuuu....

Nizam said...

Tak sama dengan Puteri Omera.

Pertama-tama, cerita ni CGI untuk scenes kat Buni, tu.

Secondly, Laila dibuang kakaknya dari Buni ke Bumi. Laila tak mencari cinta sama sekali, tapi nak cari jalan balik ke Buni untuk jadi Maharani di dunianya.

Official Blog of Erry Putra said...

Yah Penulis skrip nyer sendiri komen yer.. Hahahah.

Dun Forget to watch. Skrip By Nizam Zakaria Direct by Ghaz

islamic_queen said...

ery,sy minat sngt kat awk[dari segi bakat awak jer tak lebih]so,boleh sy jadi kawan awk?

Official Blog of Erry Putra said...

boleh

islamic_queen said...

tq,tq..

AyUniE sHAfiE said...

abg erry,cite ni mmg best,fun,sy dh tonton mlm smlm...mmg menarik...

ewani islam said...

erry..!! beshnye cte laila sari.. suke tgk awk blakon jd baik cenggitu..hikhik.. :)

islamic_queen said...

ery,kita dah jadi kawan kan?so,awak kene tahulah jugak asal usul saya ni..
nama:nur sakinah
umur:12 tahun he..he..
tarikh lahir:21 hb 5 1997
hobi:membaca
cita2:nak jadi pengarang novel
asal:terengganu.

inilah biodata saya...

tina in school said...

hi erry... Best la drama Laila sari... macam cerita dongeng... hahaha... so, All the best for your career aite. :)

-N e Y r A- said...

abg erry! mmg best gile citer ni. kelakar jek tgk abg erry buat burger tak jadi mula2 tuh. ahhaa

ayumidori87 said...

hi erry, i da tgk cite haha sgt fun. i kurang gemar cite melayu tp sedar tak sedar i tgk cite ni sampai abis hahaha well done