Tuesday, July 7, 2009

Program Raya Jang jeng Jeng TV3



Jangan lupa saksi kan erry dalam program jeng jeng jeng TV3 siaran raya nie. Erry shoot pagi tadi kat bukit bintang dan konon2 erry sambut birthday tapi sebenarnya kenakan diorg gagagag.. ada yang kena nyanyi lagu birthday versi hindustan, versi indon, versi raya pun ada hahahah.

Bagi yang dah biasa kena diorg nie mata meliar cari kamera yang mana telah disorok oleh team produksi TV3 tapi mereka tak berjaya cari sampai lah Erry bagi tahu kat mana kamera dan suruh diaorang lambai .. yang besh ada makcik dua orang nie siap pas dikenakan oleh plak bergambar dan tanya bila nak kuar TV. Tak sabar nak tengok muka diaorang kat TV nanti. So kena la tunggu raya nanti ya

Program nie mcm program wa kena beb tapi artis kenakan orang. Biasala bukan senang nak buat program yang selamba dan kenakan orang nie tambahan cuaca yang panas. Tapi team produksi Azean dan geng memang besh walaupun berpanas semua sporting. huhuhuh..


Tgh kenakan awek nie hehehe..

hahah diorg tak perasaan dikenakan~

Bersungguh sungguh akak yang kuar lunch nie menyanyi~ ahhaha

15 comments:

imheppie said...

x sabo nak tnggu program kena mngenakan org nih..hehe..

~suka tgk lakonan erry masa pentas ank wyg yg 1st dlu..spontan tp klakar gile..hikhik

Baby said...

kijamnyeee...
hope x kne...
ngeee

Official Blog of Erry Putra said...

heheh tunggu tau.

co0L^^guRL said...

huhuhu... mza harap mza pun x kene. ni yg xnak jalan2 ni. :D

bez la lagu ni. hm... :D syok je mza dgr.

-NADS said...

hello! i'm Nadia from Singapore.

just want to tell you that you are AWESOMEEEE ! :D

produce more great songs and dramas okk :)

Official Blog of Erry Putra said...

Yeah of course!! Nadia tunggu erry turun singapore august nie tau!

Official Blog of Erry Putra said...

Besh ek lagu nieh? Kalau best nanti kuar radio jangan lupa vote

mishyina said...

are u really erry putra?or juz a fc?haha..mcm tak percaya gtu u ade blogg..haha..aniwae i like it when u act..-mishyina,singapore

ijad said...

tentu menarik progaram tu ya...

nOttY GurLz said...

bab2 nak mengena org mmg erry tererr...
xgitu En.erry.....

Official Blog of Erry Putra said...

Hahahah mmg la hehehe

[babygreen]=)) said...

qate dtg singapore july ??tuqa plak qer ??

-NADS said...

haha

yes ! i'll definitely be there to support you.

cant wait for august to come :D
hope you see you in person !

cantek said...

hye nads...
send my regard to erry ok..and you must be there.. =)
trust me, u wont regret..coz erry is a very very awesome, handsome and humble indeed...rugi kalau u tak g tau...heheh....

ainur_lemoneko said...

salam erry... saya peminat errry tau.. sya nak wish good luck for erry.. saya x sabar nak tgok cite laila sari.. cam best jer,,