Thursday, July 23, 2009

CD dah Siap & Jom Heboh Kuching Sarawak


Salam..

Berita baik CD Erry dah pun siap. Kepada Peminat Erry di Kuching Serawak anda boleh mendapatkan CD Erry di booth TV3(Inspirasi Wanita) bermula hari Sabtu dan Ahad ini. So kena datang beramai ramai yer ada poster, Cd dan bende misteri untuk peminat peminat Erry di Kuching so kena cepat cepat datang sebab stok yang Erry bawa adalah terhad.

Kepada peminat peminat anda boleh memasukkan RM 20.00 ke akaun ERRY BIRU PRODUCTION-MAYBANK Akaun NO : 564548123070) untuk mendapatkan CD iaitu
RM 15.00 untuk CD dan RM 5.00 untuk urusan pengeposan (registered Pos). Kepada peminat peminat di sekitar KL anda boleh mendapatkan CD erry di pengedar berdekatan erry akan bagi tahu 2-3 hari lagi alamat pengedar CD Album Erry Putra.

Selepas anda deposit RM 20.00 sila email Manager Erry Nan @ tekanbutang@yahoo.com dan nyata kan No Slip deposit tersebut dan urusan penghantaran akan dibuat.

JUMPA ANDA DI KUCHING!!!!!!!!!!!

9 comments:

-NADS said...

Erry, will you be selling your cds in Singapore when you come here later on 2nd August ?

Official Blog of Erry Putra said...

yap.. Erry will sell cd in Singapore on 1st & 2nd August

ainafifah said...

alaa.. jauh tu kuching.. ermm..
:(

♥ яyииα ツ said...

kalau tk dapat bely album tuhh ,nanti kat kedai singapore ade jwal tk ? (:

cantek said...

salam erry...i saw u kat jom heboh di kuching, sarawak..that was my first time tengok erry and subhananllah..u look sooo sooo handsome..i tanye my fren, siape tue ek.?? pelakon baru ker..?? then my fren told me that u belakon cite nie, cite tue.. =)
congratz to you..u are such a talented person..leh nyani n berlakon..that is what we called artis yang sangat versatile..and you did it..congratz dd..of coure lah yang ori kan...neway, i wish u all the best in your future undertaking...and semoga setiap perjalanan erry sentiasa dirahmati dan diberkati Allah..Amin...

salam..Tk cr..

from kch, with love:: adek cantek.. =)

nahsuri said...

Alamak KuCHING...Best nyeerrrr!! Sayang seribu kali sayang Errry turun ke Singapura akak tak dapat hadir tapi tak per akak akan beli online.. album adek yang akak nanti-nantikan selama setahun tu... syabas and goodluck for your show in SG... sayang sepanduk kena simpan.. dah..akak naik KL

Baby said...

abg erry... akaun tu bank ape...
maybank ke.. cimb kew... or pe kee..
nyatakan pliz.

Puteri Nur IzzEdah said...

ASSALAMUALAIKUM...

izzie da bli da CD tuh last day JomHeboh kat Kuching.ngehehehe...sedap suarenye. tapi fave izzie lagu Cintaku dan Siapa Di Hatimu. caya larh abg erry. dari skewl rendah lagi izzie tgk abg blakon tak tau lak ada bakat nyanyi.kekehehe...anyways, thanks coz layan peminat2 kat Kuching nih...sempat jugak amik gambar ngan abg. ngehehe...thanks2...

teruskan usaha...semoga semuanya berjaya. JIA YU!

~izzie,kuching s'wak~

Official Blog of Erry Putra said...

maybnk lor tq tq