Friday, July 31, 2009

Gambar gambar Sekitar Jom Heboh Kuching


Hello semua.. mesti anda tak sabar nak tengok gambar gambar Erry bersama peminat di Jom Heboh Kuching minggu lepas kan? Jom jom....saksikan telatah peminat peminat di Booth Inspirasi Wanita TV3. Orang Kuching memang best! Nanti Erry nak datang Kuching lagi untuk Show plak!!


Erry bersama peminat kecil dan besar :)

Cantik tak kitaorang nie erry? gagaga Cantik.. sebab beli album ku huhuh

Comel orang orang Kuching nie~

Erry, akak tak cukup duit lah! Hutang boleh tak? aaaaaaa...(Erry Putra)

La ape tengok je tu meh beli-Erry.. Abang kat belakang tu "Tak nak beli den nak amik gambo engkao jer"

Nie Erry Putra kan?tanya akak tu. Bukan den adik erry putra -heheheheh
Adik belakang tu "betul betul betul -tiba tiba adik tu jadi upin ipin

"Yer kak nak CD ker"-Erry Putra, "Akak nak meminang Erry lah untuk akak!!" hahahaha


Yahoo berjaya jugak aku amik gambar ngn erry putra biar femes satu kampung, Kata akak tudung putih tu..mama jom balik abang pakai spek nie sapa? Nobita ke? ..pening adik kat bawah tu sampai garu kepala memikirkan kenapa mereka di seret untuk bergambar! hahahaha...

Lapar makan dulu.. pas tu sambung nyanyi plak!

Mengsumbangkan suara time!

7 comments:

roha said...

hye erry,

wah merianyer tgk gambo u kt kuching....
cumer nak igtkan erry, kat sana kan rmi org, org luar kuching pn ader, jd x aderkan kempen pki mask ker....mana tahu....kan skrg ni tgh sibuk ngan penyakit tu....so, kenalah jaga kesihatan....
lagi satu, esok kan erry uat show kt s'pore, so, jaga kesihatan gak tau,.....ramai mat salleh kt situ....

sayang erry!!

roha said...

hye erry,

wah merianyer tgk gambo u kt kuching....
cumer nak igtkan erry, kat sana kan rmi org, org luar kuching pn ader, jd x aderkan kempen pki mask ker....mana tahu....kan skrg ni tgh sibuk ngan penyakit tu....so, kenalah jaga kesihatan....
lagi satu, esok kan erry uat show kt s'pore, so, jaga kesihatan gak tau,.....ramai mat salleh kt situ....

sayang erry!!

ain said...

hahaha
lawak gyla tgk pic tu.
tambah ngan dialog ntah pape tuh.

H.R PuTeRa YuSoFF said...

ALL THE BEST

Official Blog of Erry Putra said...

Roha` biasa je.. hope tak kenala kan..

Heheheh saje nak wat lawak ngn dailog antarabangsa

Yusoff TQ tQ

(ahaya_k3baHag!aaN said...

salam...
best je tgk pic tu...
mesti epy kn...
pe2 pun all da best k..
gambate kudasai...q(^__^)p

bella said...

salam...
erry...
byk gak pic dr kuching
p yang paling best u adalah artis yang paling friendly masa kt kuching...

hari terakhir tu sempat ambik gambar ngn erry walaupun erry penat....

gambate!!!smoga success...