Monday, July 6, 2009

Versi Pop & Rock


Hello.. Amacam semua sihat ker? Harap2 sihat hendaknya okay di samping keluarga dan family tersayang. Anyway kelmarin Erry dah pun siapkan lagu "Gadis Ku Lari Lagi" versi Rock yang anda dengar sekarang nie kat blog. Lagu nie adalah arrangement oleh AG kumpulan Hujan.

Ramai yang tanya bukankah lagu ini dah di siapkan oleh Aidil AF3? Memang betul lagu nie ade 2 versi iaitu Pop dan Rock. Sebenarnya jangan pening2 kepala memikirkan berkenaan dengan lagu nie sebab ianya sama je cuma ade 2 versi untuk menampakkan kelainan dari segi arrangement. Lagipun ini adalah kali pertama Erry mencipta lagu dan liriknya sekali so kalau boleh erry nak ianya ada 2 versi untuk memmuaskan hati sendiri dan juga peminat.

Erry juga sekarang plan untuk menjadikan ring tone lagu gadisku lari lagi untuk peminat yang menyukai lagu ini dalam masa terdekat so kena tungguuuuuuu.... gagagagag

Untuk nak refresh kembali minda anda semua Erry serta kan kembali video video Gadisku lari lagi untuk tatapan anda ok.


Versi Rock by AG (Hujan)


Versi Pop by Aidil AF3


Proses pembikinan bersama Aidil AF3


Rekod versi Pop

6 comments:

Baby said...

huhhh.....
bila nk launch..
nk CD !!!

Official Blog of Erry Putra said...

dah siap!!

hehehe Erry akan email no akaun untuk order dlm this week

. sury_lovemusic . said...

hhaha~
bagus lah tu dah siap ;)
ahaha b..ready duit aja..haha

Baby said...

hahah.. sediakn dwet...
ngah ade dwet ni senang laa..
erk.. bape ekk harga...

[babygreen]=)) said...

hurrm .. sdap lagu2 nie ..

m3iyna_lorve said...

hyox everyone yg bce nie....
m3iyna nk gtaw lgu nie bex gler argh wehhh...
mmng cun gan sore abg erry argh...
pndek kte
lgu niiie bexxxxx glerrrrr.....